Politika privatnosti i pravila korišćenja

Politika privatnosti

www.chamomilla.rs ne objavljuje, niti će ikada objaviti lične podatke svojih korisnika. www.chamomilla.rs ne ustupa, niti će ikada ustupiti lične podatke svojih korisnika trećim licima, sem na pisani zahtev organa gonjenja Republike Srbije i u skladu sa Zakonom. Svi lični podaci korisnika www.chamomilla.rs su zaštićeni 128-bitnom AES enkripcijom, u svetu jednom od najjačih metoda zaštite podataka.

Prosleđivanje podataka trećim stranama – 3rd party data sharing

www.chamomilla.rs iz razloga analize svoje posećenosti koristi Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google). Google Analytics koristi kukije, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, koji omogućavaju www.chamomilla.rs lakšu analizu načina na koji mu korisnici pristupaju. Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju www.chamomilla.rs (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD. Google će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kompajliranja izveštaja o aktivnosti na sajtu za račun www.chamomilla.rs, kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na www.chamomilla.rs i upotrebom Interneta. Google će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže, ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google nikada neće dobiti Vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu kukija odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite www.chamomilla.rs u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem www.chamomilla.rs, pristajete na obradu svojih podataka preko Googlea, a na opisani način i u gorepomenute svrhe.

Autorska prava i zabrana neovlašćenog kopiranja i korišćenja sadržaja objavljenih na www.chamomilla.rs

U skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima Republike Srbije zabranjeno je bilo kakvo, ručno ili softversko neovlašćeno kopiranje i skrepovanje sadržaja ili delova sadržaja objavljenih na www.chamomilla.rs. Pod sadržajem se podrazumevaju tekstualni sadržaji stranica, korisnički podaci, proizvodi koji se prodaju na www.chamomilla.rs, fotografije, logotipi, grafička rešenja i svi ostali sadržaji koji se po Zakonu o autorskom i srodnim pravima smatraju autorskim delom. Firma ‘Chamomilla’ će prekršioca goniti sudski.